Eline De Munck toont op Instagram hoe je je kan ontdopen

“Ik huiver, ik walg en verstoot alle afwijkende en uitermate verwerpelijke visies die jullie, de Kerk, de wereld in sturen.”

Je kan er niet omheen, Vlaanderen is in de ban van de homohaat. Iedereen met naam en faam wil zich politiek correct profileren en toont hoe verdraagzaam en openminded hij/zij wel niet is. Een goede zaak. Iedereen gelijk voor mekaar, de wet en voor god. Bij die god wil het echter wel eens fout lopen als mensen niet beantwoorden aan zijn beeld en zijn gelijkenis.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door elinedemunck (@elinedemunck)

Daar kwam Eline De Munck ook plots achter. Het standpunt van de katholieke kerk is al tweeduizend jaar bekend, maar nu de Paus het nog een keer bevestigde dat homo’s in zonde leven, viel bij Eline de spreekwoordelijke euro.

“God wat heb ik slecht geslapen”, schrijft ze op Instagram. “Ik voel me verschrikkelijk door de boodschap die de afgelopen dagen door jullie, de Kerk, de wereld wordt ingestuurd. De enige juiste boodschap is ‘love = love’. Ik huiver, ik walg en verstoot alle afwijkende en uitermate verwerpelijke visies die jullie, de Kerk, de wereld in sturen. Als mensen verstoten worden omdat ze liefhebben, dan wil ik niéts meer met jullie instituut te maken hebben. Ik wens bij deze dan ook uit te treden.”

En dus toont Eline hoe het moet. Woorden wekken, voorbeelden trekken.

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More