EK Babes Deel XI: De Engelse WAG’s

En hiermee sluiten wij het EK 2021, euh 2020 af…

Of moeten we als Belg zeggen een teleurstellend EK? Soit, wij zaten in (of kozen voor) de moeilijke tabelhelft. Dat wou zeggen dat we achtereenvolgens Portugal, Italië, Spanje én Engeland moesten kloppen om dan (verdiend) het EK op onze naam te schrijven. Schrijven deden we, weliswaar op onze buik, na een 2-1 verlies tegen de Italianen in de kwartfinale. 

Diezelfde Italianen hadden het in de finale in een vol Wembley niet onder de markt met de Engelsen. Ze hadden zowaar strafschoppen nodig om de Engelsen uit Europa, euh, van het hoogste schavotje te sjotten.

Over de Engelsen gesproken, wie denkt dat hun WAG’s het verlengde zijn van wat we anders in een Engels stadion te zien krijgen moet onderstaande galerij maar eventjes bekijken. Vergeet de lelijke dragonders met de meest bizarre tattoos die ze ladderzat op een vakantie naar Sunny Beach in Bulgarije lieten plaatsen en die wat tanden en een BH onder het voetbalshirt missen. Dit is Europees topniveau! 

Kijk anders maar eens naar mevrouw Pickford, Maguire, Shaw, Reece James, Sterling, Walker,… Als de heren vanmorgen ontwaakten na een verloren finale, zal er ongetwijfeld nog wel eens ergens eentje zijn ‘pinanti’ nu wel binnengeduwd hebben.

‘(It’s) Coming home’ kent hier een iets andere invulling. 

1

Image 1 of 20


Credits: Instagram 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More