Eindeloos scrollen tijdens toiletbezoek dankzij de Potty Texter (foto)

68

Herinner je je de tijd nog dat een wc bedoeld was om je dagelijkse behoefte te doen?

Neen, wij ook niet. Want tegenwoordig is de toiletruimte als het ware een kleine vergaderzaal of werkplaats geworden waar je rustig de mails, nieuwsfeiten, Smartschool, bankrekening, P-magazine,… kunt nalezen op je smartphone. Of het volgende level van Candy Crush bereiken, het is maar hoe je het bekijkt.

Pipi en kaka zijn dus bijzaak geworden op toilet.  Nochtans is de smartphone meenemen op het toilet super onhygiënisch en zelfs slecht voor je gezondheid. Want dit stekje zit namelijk vol bacteriën die van ons spijsverteringskanaal komen. Wanneer je de pot doorspoelt, verspreidt het water kleine druppels damp van uitwerpselen en urine, die ook op je gsm kunnen terechtkomen. Leuk als je fan bent van echte schijtartikels, minder leuk als je het wat proper wilt houden.

Voor zij die toch niet zonder kunnen tijdens het afleggen van een ontlastende verklaring en volop beide handen vrij willen hebben om de vuisten te kunnen ballen, om de kebab van verleden week er uit te kunnen duwen, is er de Potty Texter Toilet Smartphone Holder. 

Een tripod die gemakkelijk open- en dicht te vouwen is en nauwelijks plaats inneemt. Ideaal om je smartphone aan te bevestigen en op je gemakje je feed te overlopen, terwijl je gebruik van de grootste wc-papierrol ooit.

Of je kan uiteraard ook selfies nemen en je volgers laten weten waarom je nooit een tweede portie moet bij vragen van bruine bonen met ui.

Voor 17 euro is er geen stront meer aan de knikker.

REACTIES