Eerste trailer van Friends-reünie (video)

“Is dat het maar?”

16 miljoen mensen kijken nog altijd elke keer als er aflevering van Friends wordt uitgezonden. Het is ondertussen 17 jaar geleden dat de laatste aflevering (voor het eerst) op antenne ging. Het lijkt alsof de tijd geen vat heeft op de reeks. Het ziet er niet uit als oud spul uit, je krijgt geen kromme tenen, noch van de styling, noch van de humor. Het werkt nog altijd.

Chandler, Joey, Ross, Monica, Phoebe en Rachel zijn prematuur onsterfelijk. Jarenlang werd er gezeurd over een Friends- reünie, maar op 27 mei is het zover. De hereniging van de populaire sitcom wordt dan uitgezonden op streamingplatform HBO Max. Ze krijgen het gezelschap van heel wat beroemde sterren: zo zullen onder anderen David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Kit Harington en Reese Witherspoon te zien in de reünieaflevering. Maar veel meer komen we niet te weten.

Vandaag werd de eerste officiële trailer gelost. We waarschuwen je: je komt helemaal niets te weten. De reünie is zo hot dat HBO zich beperkt tot een een alternatieve versie van ‘I’ll be there for you’, terwijl je – in slow mo – zes ‘vrienden’ ziet wegwandelen van de camera.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More