Eerste foto vrijgegeven van nieuwe Chucky uit komende ‘Child’s Play’-remake (foto)

Fans van de authentieke kwaadaardige Chucky moeten niet wanhopen, want zij krijgen binnenkort een tv-serie voorgeschoteld die gebaseerd is op de originele reeks.

Maar dat weerhield Hollywood toch niet om de klassieke horrorfilm uit de jaren tachtig een volledig nieuwe start te geven. De productie is bezig en de makers waren zo vriendelijk om fans een eerste blik te gunnen op de vernieuwde Chucky.

Deze keer is de pop niet meer bezeten door de ziel van een sadistische seriemoordenaar. De supernatuurlijke elementen moesten wijken voor een meer realistische aanpak, aangezien Chucky deze keer een op hol geslagen hoogtechnologisch stuk speelgoed blijkt te zijn. Een bloeddorstige pop met artificiële intelligentie dus.

Wie Brad Dourif zal vervangen als de stem van Chucky is nog niet bekend, maar de film wordt geregisseerd door Lars Klevberg en geproduceerd door IT-duo Seth Grahame-Smith en Jeffrey Katzenberg.

Don Mancini, de bedenker van de échte Chucky, reageert alvast sceptisch op het eerste beeld met een meme van Mariah Carey die destijds het bestaan van haar rivaal Jennifer Lopez ontkende. Auch!

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More