Een werkende bestelpaal van McDonald’s kan je nu in huis halen

Je zou denken dat dit gadget de ideale Aprilvis is, maar niets is minder waar.

Je dagelijkse shot aan junkfood kan je in deze tijden alleen nog maar afhalen of online bestellen. Met de wagen naar de dichtstbijzijnde McDrive is zooooo vermoeiend, dus dan liever maar een menu bestellen vanuit je luie zetel.

Maar mis je toch de ervaring van het kiezen tussen ongezond en nóg ongezonder op de typische bestelpaal van McDonald’s? Je kan nu ook een soortgelijke paal in huis halen, en het leukste van alles is dat hij ook nog echt werkt.

De paal is op ware grootte te bestellen via AliExpress en dat voor een kleine 855 euro. Het is in feite een 32 inch touchscreen met printer en barcodescanner, maar vermomd in een leuk kleedje.

Via de bijhorende app komt het het gehele menu van McDonald’s tevoorschijn en kan je daadwerkelijk bestellen. Na bevestiging drukt de ingebouwde printer een bonnetje af en wordt je bestelling via de app doorgestuurd. Een poos later staat een koerier aan de deur met jouw bestelling.

Lekker vlees aan een paal, niet meteen wat wij in gedachte hadden, maar het perfecte cadeau voor de liefhebbers.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More