Een vishengel van 8000 euro: dat ziet er zo uit (foto)

Sportvissers beleven veel plezier aan hun sport.

Het is in de gezonde buitenlucht, die anderhalve meter afstand is geen probleem en met een beetje geluk ga je telkens met een lekkere trofee naar huis. Het is gewoon een kwestie van uren staren naar een hengel en hopen dat hij naar beneden gaat.

In het geval van volgende vishengels wens je ook dat ze zeker terug naar boven komen en niet verdwijnen met de noorderzon. Want dat zou een zeer kostelijk grapje zijn. Maak kennis met de Fishing Collection van het modehuis Hèrmes. Mode heeft evenveel met hengelen te maken als Maggie De Block met dieetkoekjes, maar het Franse merk staat wel bekend om zeer dure versies uit te brengen van alledaagse objecten. Denk maar aan een prullenbak van 7000 euro.

Deze hengel van 8000 euro is gemaakt van flax fiber, sycamore en leer. Het handvat is eveneens afgewerkt met leder en sycamore. Uiteraard kun je je hengel completeren door er een kleurrijke veer bij uit te kiezen. Haan, gans, eend of fazant. Je bent dus niet de enige die gepluimd is door deze aankoop.

Het tasje is gebaseerd op de Victoriaanse periode, dit om het geheel af te maken. Natuurlijk moet je goed gek zijn om deze vishaak in het water te gooien. Het item is dan ook puur bedoeld als opschepperij binnenin de stinkend rijke klasse.

Ben je toch een (gewetens)loze vissertje, kan je hier een exemplaar bestellen.

Als ze missen, ben ik vissen… en het geld aan het wegpissen.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More