Een live-action film van Dora The Explorer komt eraan (video)

Dora The Explorer…wie kent haar niet?  Sinds 2000 te zien op Nickelodeon. Samen met haar aapje Boots, pratende rugzak en kaart weet ze elke puzzel op te lossen.

In 2019 mag u haar op het grote scherm verwachten als een personage van vlees en bloed.Michael Bay zal de producer zijn. Die maakte al explosieve films als Transformers, The Rock en Armageddon.  Aan het script wordt ondertussen gewerkt door Nicholas Stoller, die ook al de Muppets nieuw leven wist in te blazen.

In de film zal Dora een tienermeid zijn in plaats van een zevenjarige. Haar avonturen zullen zich afspelen in een Amerikaanse grootstad. Ook haar neefje Diego zal van de partij zijn.

Geniet ondertussen nog eens van onderstaande parodie-trailer van enkele jaren geleden. Die werd in elkaar gestoken door CollegeHumor. Ariel Winter is daarin te zien als Dora.  Hopelijk wordt de productie van Bay even leuk. Yes, we did it!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More