Een bier bong voor SM-liefhebbers: het bestaat (foto)

Een bier bong mag nooit ontbreken op eender welk feestje.

Het principe is vrij simpel. Neem een trechter en een slang van plastic. Vul de trechter en drink je bier in hoog tempo op. Vanaf dan is het wachten op de slag van de hamer. Over slagen gesproken, ook aan de alcoholistische SM-liefhebbers wordt tegenwoordig gedacht. Want zit je partner nog met een zekere verlegenheid opgescheept om je achterste te behandelen met een leren paddle, rijzweepje of een dertig centimeter lang speeltje?

Dankzij de Funnel Beer Bong krijg je haar of hem sneller over de streep, want het is algemeen geweten dat een beetje drank de remmingen meteen doet wegvallen. En het leukste/ergste (schrappen wat niet past) is: deze bier bong past geheel in het SM-thema.

Ontworpen door de ondeugende workshop Midnight Blues, kan je deze lederen bong als het ware knevelen rondom de mond en een rubberen band om het geheel recht te houden, want biervlekken in je SM-kelder oogt helemaal niet.

Let vooral op de overenthousiaste blikken van de modellen, het kan niet anders dan dolle pret opleveren.

Voor 60 euro bestel je er al eentje online.

Dronken zijn van liefde kan af en toe eens pijnlijk zijn.

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More