Eduard uit Balen brengt een platform uit speciaal voor het kopen van aanhangwagens

Eduard Aanhangwagens lanceerde op 20 oktober een nieuwe website. Naast dat de website er eigentijds uitziet, beschikt ze ook over een online configurator. Met de online configurator kan een eigen aanhangwagen worden gepersonaliseerd. Hiermee worden de klanten nog beter bediend. Het platform is uniek binnen de branche, waardoor het bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten.

Een vernieuwde website

Eduard ontwikkelt sinds 2001 aanhangwagens voor verschillende sectoren. Bij Eduard Aanhangwagens ligt de focus op het voorzien in de wensen en behoeften van aanhangwagengebruikers. Om zo goed mogelijk in te spelen op deze wensen en behoeften, is er in oktober 2020 een nieuwe website gelanceerd. De voorgaande website was toe aan vernieuwing en niet meer van deze tijd. Dankzij de nieuwe website is het voor websitebezoekers aantrekkelijker om een aanhanger te kopen.

Een geheel andere huisstijl

Bij de nieuwe website, is er ook gekozen voor een nieuwe huisstijl. Voorgaand werden de kleuren oranje en een grauwe grijs gebruikt. Deze kleuren waren niet erg sprankelend, daarom is er gekozen voor de nieuwe huisstijlkleuren: paars, geel, oranje en donkerblauw. Naast dat de kleuren van de website in een nieuw jasje zijn gestoken, heeft de website ook nieuwe lettertypes en een geheel ander indeling gekregen.

Stel zelf een aanhangwagen samen

Eén van de grootste vernieuwingen binnen de website is de online configurator. Het is een erg belangrijk onderdeel van de nieuwe website. De nieuwe functie maakt het mogelijk om een zelf een aanhangwagen samen te stellen. Er zijn verschillende opties waar uit gekozen kan worden, zoals het type aanhangwagen, het totaalgewicht, de afmeting en nog veel meer. Op het 3D-beeld wordt het uiteindelijke resultaat van de aanhangwagen getoond.

Handelaren in de buurt

Een andere nieuwe functie op de website maakt het mogelijk om op een snelle en makkelijke manier een handelaar in de buurt te vinden. In de zoekbalk kan een locatie of stad worden ingevoerd door de gebruiker. Vervolgens zal de dichtstbijzijnde dealer worden getoond. Bovendien zijn de gegevens van de dealer ook via de website geïmplementeerd, waardoor er direct een afspraak kan worden gemaakt. Deze functie maakt de stap naar het maken van een afspraak bij een dealer een stuk kleiner.

(Geschreven door Danny)

 
 
 
 
 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More