Eden Hazard zal dit jaar geen bal meer aanraken

“Adios 2020.”

Minstens drie weken is Eden Hazard out. Voor de zoveelste keer. De zevende keer dit jaar, om precies te zijn. Eden Hazard is daardoor voor Real Madrid een hele dure vogel die niet vliegt.

Er komt alsmaar meer kritiek op de club en op coach Zidane. Die zouden Hazard te snel weer hebben opgesteld. Na de spierscheur van Hazard in oktober was een afwezigheid van minstens vier weken vooropgesteld, maar Zinédine Zidane en de medische staf van Real Madrid lieten hem na amper twee veldtrainingen weer spelen. Daarna testte Hazard positief op Covid-19. Ook toen – fluisteren criticasters – werd hij overhaast weer het veld opgejaagd. “Drie matchen op korte tijd na tien dagen niet getraind te hebben?”

Zidane raakt zichtbaar geïrriteerd door de speculaties. “Psychologisch? Hazard is heel sterk. Ik twijfel niet aan de speler Hazard noch aan zijn karakter.”

Vanavond is het voor Real Madrid erop of eronder in Kiev. Een nederlaag tegen Shahktar Donetsk is geen optie. Winnen is een ticket voor de de achtste finale in de Champions League.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More