Duitse politie verpest het plezier op adult-feestjes

Deelnemers moesten voor het zingen de kerk verlaten.

In het Duiste Hamburg moest de politie uitrukken om twee feestjes voor volwassenen te stoppen. Op Facebook was er reclame gemaakt met ‘Your Pride Fuck is Not cancelled’ en werd je uitgenodigd voor een ‘seksueel open evenement’ ergens in een leegstaand pand. Pientere inspecteurs van de polizei hadden een pendelbus gevolgd met gasten en kwamen zo op de locatie waar men een ietsiepietsie te dicht bij mekaar stond/lag. De ‘bijeenkomst’ werd stilgelegd.

Maar er was nog een feestje, nu in een kelder onder een winkeltje voor volwassenen, ergens in de befaamde rosse buurt van Hamburg. Het was meteen duidelijk dat het thema leer en latex was en dat – volgens de woorden van politie – de lucht ‘zeer bedompt’ was. Daar was de mistmachine slechts voor een deel voor verantwoordelijk voor, want het publiek stoomde erop los en nam het ook hier niet zo nauw met het afstand houden. Een bubbel van 65 is niet toelaatbaar, dus einde feestje. Gedaan met swingen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More