Duitse Barbie: “Mannen bieden me grote bedragen om met hen te slapen” (foto’s)

Paris Herms spendeerde al zo’n 60.000 euro aan plastische chirurgie. Ze wil er helemaal uitzien als Barbie, namelijk.

Herms werd in de middelbare school uitgelachen omdat ze niet bepaald moeders mooiste was. Toen speelde ze al met het idee: “Ik wil er later uitzien als Barbie, dan zullen ze niet meer met me lachen.”

Haar grootmoeder had medelijden met de inmiddels 27-jarige Herms. Het was dan ook zij die haar eerste borstvergroting, inmiddels negen jaar geleden, betaalde. Daarna volgde nog een neuscorrectie en diverse kleine ingrepen aan haar gezicht om de vorm ervan te veranderen. In totaal liet Herms al een slordige 60.000 euro achter bij plastische chirurgen.

Ook haar lichaam onderging diverse operaties om eruit te zien als een Barbie. Inmiddels heeft ze drie borstvergrotingen achter de rug, waardoor ze nu een L-cup meetorst. Twee kilogram per stuk en daar is Herms bijzonder trots op.

“Nu lachen de mensen mij niet meer uit”, aldus de levensechte pop. “Sommigen vinden me mooi, anderen wat minder. Ik krijg ook geregeld voorstellen van mannen die een nachtje met me willen doorbrengen. Sommigen hebben er zelfs serieuze bedragen voor over, maar daar ga ik niet op in.”

Wat haar grootmoeder van het eindresultaat vindt? “Ik ben het niet eens met alle operaties die ze ging”, aldus de dame in The Sun. “Maar als zij er gelukkig mee is, dan is het allemaal oké voor mij.”

Herms woont trouwens bij haar grootmoeder, in Berlijn. Een Ken is er voorlopig nog niet in haar leven. 

1

Image 1 of 11

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More