Drugsmaffia heeft de ‘war on De Wever’ afgekondigd

Burgemeester van Antwerpen wordt dag en nacht bewaakt.

Wie geld wil lenen bij een vriendin – zijnde mevrouw Leemans – en een keertje bij haar langs is geweest, zal het zeker niet ontgaan zijn dat er bij haar (bijna) buurman een politiecombi voor de deur staat en er met machinegeweren de wacht wordt gehouden. Die buurman heet Bart De Wever en is de burgemeester van Antwerpen. De Wever is een hoge boom die veel wind vangt en met zijn uitgesproken mening is hij niet van iedereen de vriend.

Iedereen weet dat Bart De Wever de drugswereld de oorlog heeft verklaard. Naar aanleiding van de spectaculaire hack van Sky ECC, het onkraakbaar geachte communicatienetwerk van de georganiseerde misdaad dat door de federale gerechtelijke politie werd gekraakt, pleitte De Wever onlangs voor extra middelen voor politie en justitie. Zoals we dat van hem gewend zijn gebruikte hij daar plastische beeldspraak voor. “Het moment is aangebroken om de hoge drukreiniger in zetten”, aldus De Wever in ‘Terzake’. Blijkt dat de groothandelaars in drugs ook naar CANVAS kijken en die waren niet echt happy met die opmerking. De Wever heeft zijn ‘war on drugs’, de onderwereld nu de ‘war on De Wever’. Veel details over concrete dreigementen zijn er niet, maar sinds kort krijgt De Wever weer close protection.

Politie en justitie beschikken over informatie dat drugscriminelen mogelijk een aanslag beramen op zijn leven. Als De Wever zijn woning wil verlaten, wordt hij daarom permanent bewaakt door bodyguards van de federale politie.

Parket en politie willen geen details geven, maar er wordt gefluisterd dat ‘de miljardairs in Dubai’ – zoals De Wever ze noemde – de voorzitter van N-VA zouden willen uitschakelen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More