Drijvende sekspop zet Japanse hulpdiensten in rep en roer

Zou bodybuilder Yuri Tolochko stiekem zijn lief gedumpt hebben voor een beter, vlekvrij model?

Hoogst onwaarschijnlijk, daar Kazachstan en Japan niet meteen naaste buren zijn. Niettemin zijn deze zeer zwijgzame lustobjecten nog steeds een booming business in het land van de rijzende zon.

Maar de siliconenconcurrentie is sterk en niet alle Japanners zijn even monogaam. Dus dumpen die handel maar. Helaas besliste de volgende eigenaar zijn laatste gevulde gaatjes nog een laatste eerbetoon te bewijzen, door het een graf op zee te geven. Naakt en face down, zoals het hoort.

Het zorgde echter wel voor wat heibel aan de haven van Hachinohe. Een voorbijganger was van idee dat de pop een echte drenkeling was en in een mum van tijd stonden de brandweer, politie, duikersteam en ambulance klaar om de ‘dame’ de eerste hulp toe te dienen. Mond-op-mond beademing zal geen probleem geweest zijn, daar haar mondje altijd groot openstaat.

Als je dacht dat dit voorval vrij frappant is, dan heb je de Japanse berichtgeving er niet over gelezen. Het blijkt er namelijk een veelvoorkomend probleem te zijn.

Ach ja, ze hebben nog geluk. Wij daarentegen zitten opgescheept met zes regeringen met ontelbare politici vol gebakken lucht.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More