Dries Mertens amuseert zich met zijn Kat

“God, wat hou ik van deze man.”

Het Belgische wonderkind van Napoli, Dries Mertens, is al 16 jaar samen met zijn Kat (Kerkhofs). Kerkhofs liet eerder tussen de lijnen lezen dat ze zich wat minder voelde tijdens de quarantaine in het door Covid-19 zwaar getroffen Italië. Maar, dat ze nog altijd “op haar topvoetballer kan rekenen”. Het koppel ging nog maar eens een challenge aan op TikTok. Het begint met een dansje in casual kledij – Mertens met een glas rode wijn in zijn hand – daarna alles erop en eraan in een glitterpakje, op de raptonen van Lil Wil’s ‘Bust It Open’, inclusief een eerste aanzet om van Driesje een Dragqueen te maken.

Mertens had eerder die dag een assist afgeleverd en daarmee zijn steentje bijgedragen voor de 6-0 van Napoli tegen Fiorentini. Dries keert terug na een enkelblessure die hij eind 2020 opliep. Napoli staat momenteel derde in de Italiaanse competitie. Het deelt die plaats met AS Roma, maar die speelde een match meer.

“Golle ze zot”, schreef Radja Nainggolan bij het filmpje van het Vlaams-Italiaanse koppel. Nja, so what.Zeer’ doet het alleszins niet.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Kat Kerkhofs (@katkerkhofs)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More