Dr. Strange-cameo geschrapt uit ‘WandaVision’ vanwege ‘witte redder’-complex

Je dacht dat het schrappen van Johnny Cage uit de nieuwe ‘Mortal Kombat’-film vanwege zijn huidskleur puur toeval was?

Well, think again, want opnieuw moest een fictief personage sneuvelen onder druk van de woke-epidemie die er momenteel heerst in de entertainmentwereld. Normaal zouden dit we dit roddeltje klasseren onder de noemer ‘misnoegde fans die hun zin niet krijgen’, maar als Kevin Feige het zelf zegt, wie zijn wij dan om daar aan te twijfelen?

Kevin Feige wordt vaak in één adem genoemd met het Marvel Cinematic Universe (MCU). Hij is namelijk dé man die het succes van de MCU heeft waargemaakt en het meesterbrein achter de succesvolste filmreeks tot op heden.

In een interview in Rolling Stone wordt er intensief gepalaverd over de Disney+ serie WandaVision. Volgens het originele script zou de bekende magiër Doctor Stephen Strange een cameo maken in de allerlaatste aflevering, tijdens de epische finale.

Maar Feige geeft toe dat hij niet wou dat de witte man weer voor de zoveelste keer het boeltje kwam redden om vervolgens Wanda een preek te geven hoe haar krachten te gebruiken.

Het personage Wanda Maximoff is wel binnenkort te zien in de Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness en volgens insiders zal ze de slechterik van dienst spelen. De vraag zal echter zijn in welke mate Dr. Strange te zien zal zijn in zijn eigen film, als de woke-slinger zo blijft doorslaan.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More