Domino’s Pizza komt naar Overijse

Domino’s Pizza heeft een vergunningsaanvraag ingediend voor een nieuwe vestiging in Overijse. Het adres is Dreef 6, vlak bij het centrum van Overijse.

Volgens de aanvraag wordt er geen muziek gespeeld in de zaak. Wat betreft de geluidsproductie van de luchtverversing, wordt de ventilator-box voor de luchtafvoer trillingvrij opgesteld. Het kanaal loopt langs de zijgevel, de diameter is zo gedimensioneerd (40cm diameter) dat de luchtsnelheid afneemt en het geluid beperkt wordt. De aanvoer van lucht gebeurt via een rooster, niet mechanisch. Het geluid van de trillende motors van de airco units wordt gedempt door plaatsing in frame met rubber staanders. De brommers zijn elektrisch.

Tot begin juni kan beroep aangetekend worden. Op een kilometer is een vestiging van concurrent Pizza Hut. De strategie van Domino’s is het aantal vestigingen in ons land op te drijven.

Alle details staan hier.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More