Dolly Parton trekt op haar 75ste een Playboy-pakje aan

“Hij vindt me nog steeds een ‘hot chick’ na 57 jaar huwelijk.”

Het is een speciale madam, die Dolly Parton. Voor vrouwen is ze de icoon van een wijf met ballen. Voor de mannen is ze vooral een vrouw met borsten. Dolly is 75 jaar en had een cadeautje voor haar man die er 79 werd. Een echt verrassing was het niet want dolle Dolly had het al eerder aangekondigd dat ze nog eens voor Playboy wilde poseren.

“Weten jullie nog dat ik een tijd geleden zei dat ik op mijn 75ste wel weer voor Playboy zou willen poseren?” Zegt Dolly op haar Instagram. “Nu ben ik dus 75, maar bestaat het blad niet meer”, vervolgt ze. In Amerika wordt het naaktmagazine niet meer op papier uitgegeven. “Terwijl mijn man altijd zo dol was op die Playboy-covers. Dus toen dacht ik: hoe kan ik hem nu gelukkig maken? Zo dus, in deze outfit. Hij vindt me nog steeds een ‘hot chick’ na 57 jaar huwelijk en dat idee ga ik niet uit zijn hoofd praten.”

Echt wild worden we er niet van. Het is (gelukkig) heel braafjes en heel gemaakt. Maar dat is het hele Dolly Parton-figuurtje: ‘gemaakt’. Het komt allemaal nogal geforceerd en onnatuurlijk over, alsof je naar een plastic popje zit te kijken.

Nu goed, publiciteitsstunt geslaagd. Als haar man hier nog wild van wordt, dan is Dolly ‘ten huize van’ niet de enige met ballen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Dolly Parton (@dollyparton)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More