Doe het eens op z’n ‘locked downtjes’! (foto’s)

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Op z’n hondjes is van alle tijden, maar dit standje is nagelnieuw. En bovendien: het zou volgens de ‘uitvindster’ ervan zowat het hoogtepunt van de vrouw garanderen.

Heel wat mensen die het over ‘verschillende standjes’ hebben, die denken aan de Kamasutra.

Dat Indische boek is echter heel wat meer dan een verzameling verschillende posities om te copuleren. Het was in de eerste plaats bedoeld als handleiding voor pasgetrouwde koppels.

In het India van toen werd Janneke namelijk niet verliefd op Anneke, waarna-ie haar ten huwelijk vroeg. Al van toen het nog kruipende peuters waren, stond het namelijk al vast dat Janneke met Anneke moést trouwen. Dat was niet zo goed voor de romantiek en de erotiek natuurlijk.

Wel, de Kamasutra was bedoeld als handleiding voor de van moetens gebonden man en vrouw. Het moest leren hoe ze elkander moesten behagen, zodat de liefde tussen hen zou groeien.

In de Kamasutra staan ook heel wat standjes omschreven, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat àlle denkbare posities in het Indische boek staan. Er vallen altijd nog wel wat variaties te bedenken, zoals de volgende.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More