Dochter van bekende tv-presentator promoot product op schandalige wijze (video)

De tv-presentator Jean-Pierre Pernaut is een beetje de Franse versie van Martine Tanghe.

Hij presenteerde 33 jaar lang het middagjournaal op TF1 en trok zes tot zeven miljoen kijkers per dag. Zijn laatste uitzending dateert van eind december en nu geniet hij van een welverdiend pensioen. Hij had altijd bijzondere aandacht voor mensen die je volgens hem veel te weinig hoort en ziet in de media. 

Al kunnen we nu inbeelden dat hij de fratsen van volgende persoon zo min mogelijk in het nieuws wil. Namelijk die van zijn bloedeigen dochter. De achttienjarige Lou Pernaut kwam al eerder in opspraak, toen ze het luxueuze wagenpark van papalief toonde aan al haar TikTok-volgers. Altijd interessant voor potentiële autoliefhebbers met lange vingers.

Over criminele activiteiten gesproken, de laatste TikTok-video van ons Lou’ke deed ook de wenkbrauwen fronsen. Ze plaatste verschillende filmpjes over hoe ze in ‘shock’ toonde hoe haar woonkamer volledig overhoop was gehaald. Een inbraak. Duidelijk toch?

Mais non! Het was gewoon een ordinaire promotiestunt om dure schoonheidsproducten en voedingssupplementen in de kijker te zetten. Want deze waren zogezegd ook ‘gestolen’. 

“Het is een van de weinige producten die echt voor mij hebben gewerkt om af te slanken, een mooie huid te hebben en energieker te zijn” ,jammert ze in de video.”Gelukkig stuurde Mycapsule me meteen een kuur terug! En bovendien gaven ze me een promotiecode voor jou.”.

Nadat bleek dat het te heet onder haar voeten werd vanwege deze enscenering, kwam al snel een excuus online. Ach ja, wijsheid komt bij de jaren, maar de enige wijsheid die echt telt, is weten dat je niets weet.

@loupernaut

#humour ce ne sont pas nos voitures 😂

♬ son original – Lou PERNAUT

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More