Dochter Madonna maakt meteen een pikant Instagram-debuut (foto)

Ons Louise Veronica Ciccone is al 62 jaar.

Ze is één van de laatste levende iconen uit de jaren tachtig. Michael Jackson, Prince, Whitney Houston, George Michael,… deze taaie tante heeft ze allemaal overleefd. Maar helaas lijkt het alsof haar carrière al één been in het graf heeft gezet.

Haar album Rebel Heart uit 2015 was haar slechtst verkopende album in Amerika in ruim 20 jaar en voor de pandemie haar intrede deed, was de belangstelling voor haar Madame X-tour maar lauwtjes.

Ze komt te geforceerd over bij de jeugd en verloochent haar eigen muziekstijl, de typische popballades die haar groot hebben gemaakt. Qua uiterlijk ziet ze er ook uit als een opgeblazen barbiepop die te lang op een hete barbecue heeft gelegen.

Gelukkig kan ze nog terugvallen op het succes van haar 24-jarge dochter Lourdes Leon, die er wel in slaagt nog relevant te blijven.

Een tijdje terug trad dochterlief nog op tijdens het kunstweekend Love Different en maakte samen met andere modellen de tongen behoorlijk los. Letterlijk ook, want de dertig catwalk-lopers begonnen uitbundig met elkaar te muilen tijdens de show én ontdeden zich van hun kostuums. 

In december poseerde ze voor de nieuwe campagne van Juice Couture. Deze foto gebruikte Lourdes als allereerste post voor haar Instagram en leverde meteen 77.000 volgers op.

Net als haar mama is ze ook niet op haar mondje gevallen. “Je moeders album Hard Candy was een meesterwerk!”, schreef een volger spottend, waarop Lourdes reageerde: “Jouw moeder zuigt p*nis van vreemde mensen!”.

Like A Virgin…? We twijfelen eraan.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door LOLA (@lourdesleon)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Parade (@parade)

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More