Dit zijn ongetwijfeld de slechtste inbrekers ter wereld (video)

Drie inbrekers hebben zich belachelijk gemaakt voor het wereldwijde internet. Toen ze in een huis in Nederland inbraken, liep zowat alles mis wat er mis kon lopen. En de camera, die lachte lekker mee.

Het inbraakcircus speelde zich in februari af in het dorpje Giel, in de Nederlandse provincie Gelderland. Een maand eerder hadden – wellicht dezelfde – inbrekers al geprobeerd om in hetzelfde huis binnen te geraken, maar de 53-jarige huisheer stond hen in de weg.

De – overduidelijk veel slimmere – huisheer had zijn woning ondertussen volgehangen met beveiligingscamera’s, iets wat de inbrekers overigens totaal niet doorhadden.

Bij hun tweede poging in februari klimmen ze gezamenlijk het hek over. Nu ja, een van hen knalt vooral met zijn smoelwerk tegen de grond en breekt daarbij zijn arm. One down, two to go. De overige twee hoogvliegers raken wél over het hek – applaus –, slaan een ruit aan diggelen en enteren het huis. Verloren energie, want enkele minuten later verlaten ze de woonst zonder buit.

Hoewel de drie heren zich probeerden te vermommen met hun kap, schitteren ze in voor-, zij-, boven-, en onderaanzicht op de videobeelden. Gisteren bracht Opsporing Verzocht de beelden van het Kwak en Boemel-trio. Dat leverde ondertussen al tientallen tips op bij de politie. Volgende keer beter, dievegges van het jaar.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More