Dit zijn de meest gehate liedjes op trouwfeesten

De muzikale verdraagzaamheid tijdens trouwpartijen is niet altijd even groot. Uit een onderzoek bij deejays blijkt dat er nogal wat liedjes op een zwarte lijst staan.

Zo’n tweehonderd huwelijksfeesten werden geanalyseerd. Wat blijkt: de nachtmerrie van elk bruidspaar is een deejay die De Vogeltjesdans  op de platendraaier gooit. Die partybanger mag op drieëntwintig procent van de trouwfeesten helemaal niet gedraaid worden. 

De bruid en bruidegom zijn er eveneens zeker van dat de ambiance naar een dieptepunt wordt gebracht met de ‘Macarena’, ‘YMCA’, ‘Electric Boogie’ en ‘Hokey Pokey’. We vermoeden dat het vooral de bijbehorende dansjes zijn die de koppels niet op de dansvloer willen.

Vergeet ook Love Shack  van The B-52’s, We Are Family  van Sister Sledge, Celebration  van Kool & the Gang en Dancing Queen  van Abba.  Maar ook Shout  van The Isley Brothers willen ze liever niet horen.

Er is ook recenter werk dat absoluut niet op trouwfeesten mag gedraaid worden. Happy  van Pharrell Williams bijvoorbeeld, en Single Ladies  van Beyonce.

Een verbod op het volledige oeuvre van Bruno Mars, Backstreet Boys en Rihanna komt ook regelmatig voor. Maar ook Justin Bieber is een niet graag geziene gast. Op zes procent van de trouwfeesten mag vooral hij de sfeer niet komen verpesten.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More