Dit zijn de meest bekeken vrouwelijke adultsterren van de afgelopen 15 jaar

Jij zal het ontkennen. Jouw buurman zal het ontkennen. De postbode zal het ook ontkennen. En toch: volgens de statistieken werd er dit jaar weer massaal naar p0rno gekeken.

Tja, niet verwonderlijk. Het was dat, of raden welke kleur pull de populairste viroloog van het land weer droeg. De lockdown gebruiken als excuus om je internetgeschiedenis te wissen als nooit tevoren, is trouwens maar een zwak argument.

Sinds de komst van gratis populaire adultsites zoals YouP0rn, P0rnhub,… zo’n 15-tal jaar geleden, is de tijd dat je jezelf nog moest uitleven op gehuurde videocassettes uit het vieze gordijnhoekje in de videotheek al even voorbij.

Het vleselijk bloot was nog nooit zo gemakkelijk bereikbaar. Met slechts een paar muisklikken zie je meteen wat, euh, poeslikken.

Het YouTube kanaal Statistics Rankings nam de zware taak op zich om eens te kijken welke dames het meest werden bekeken sinds de komst van de populaire adultsites.

De meest bekeken juffrouw wiens leidingen dagelijks ontstopt worden werkte als stripper, voordat ze in 2010, op 19-jarige leeftijd, de volwassenfilmindustrie betrad. Sindsdien won ze talloze prijzen, waaronder de 2016 AVN Award for Female Performer of the Year en de XBIZ award voor beste VR-seksscène in 2017. Bijna 1,5 miljard views heeft ze. Je zou voor minder slikken.

Met ‘maar’ 500 miljoen views minder moet de gewezen p0rnoster Mia Khalifa nog steeds niet aan populariteit inboeten. Tegenwoordig is ze populair als TikTok-sterretje, maar tegelijkertijd wordt ze nog steeds vlijtig opgezocht in het online p0rnowereldje.

Een overzicht van de meest ingetypte dames. Maar opgepast: tegen dat je de volledige lijst hebt overlopen, zijn er ondertussen weer enkele miljoenen views bijgekomen. 

Stiefmoeders weten waarom.

20. Angela White-492 miljoen views

Image 1 of 20

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More