Dit zijn de 10 meest sexy pokerspeelsters van het moment

Poker een mannensport? Ha! Dat is pas een statement waar je nauwelijks mee kan bluffen.

Van modellen tot actrices en van leraressen tot huismoeders, er is meer dan voldoende vrouwelijk talent aan de tafel dan ernaast. In 2018 kondigde de beste pokerspeelster ooit – Vanessa Selbst aan dat ze stopte met professioneel poker om de overstap te maken naar een carrière in de beleggingswereld. Voornamelijk bekend om haar agressieve speelstijl en soms agressieve gedrag aan de tafels, had Selbst een indrukwekkend palmares opgebouwd met meer dan 11,8 miljoen dollar aan live cashes. Ze won in haar carrière drie WSOP-bracelets: in 2008, 2012 en 2014.

Maar niet getreurd, er is namelijk nog genoeg vrouwelijk geweld aan tafel om hun azen bloot te geven. En soms doen deze dames ook geen pijn aan de ogen. Zo hield het online-gokbedrijf Bet O’ Clock onlangs een enquête onder de lezers om eens een selectie te maken van de meest sexy pokerspeelsters op dit moment.

Wat valt op? Het zijn vooral de dertigers die scoren. Kaarten in de handen van ervaren speelsters komt dus dubbel zo aantrekkelijk over.

Met andere woorden, mochten onderstaande tien meiden je een royal flush tonen, zou je met alle plezier ter wereld al je chips overhandigen.

10. Maria Ho (36 jaar)

Geboren in Taiwan, maar opgegroeid in de VS. Ze groeide op in een traditioneel Chinees gezin, waardoor het niet echt voor de hand lag dat ze op latere leeftijd een professionele pokerspeler zou worden. Haar ouders wisten in het begin ook helemaal niet dat ze pokerde, maar nadat ze was afgestudeerd stapte ze zo snel mogelijk op een vliegtuig naar Las Vegas. Vorig jaar sprokkelde ze maar liefst 1,3 miljoen dollar bij elkaar en was ze de laatste vrouw die haar mannetje kon staan in zowel het WSOP Main Event als WSOP Europe.

9. Sandra Naujoks (38 jaar)

Deze Duitse schone gaf haar job als lerares, model en grafisch vormgeefster op, om een droom na te streven als professioneel pokerspeelster. En met succes. Na een aantal grote overwinningen online onder de bijnaam Black Mamba, begon ze met het spelen van live toernooien. Ze verwierf naambekendheid na het winnen van de Duitse EPT-evenement in Dortmund maart 2009 , toen ze maar liefst 917.000 euro won en zo de tweede vrouw werd die erin slaagde een EPT-titel te winnen. Ondertussen heeft ze al netjes twee miljoen euro bij elkaar kunnen sprokkelen op menig toernooi. Jetzt geht’s los!

8. Vanessa Rousso (36 jaar)

Een rot in het vak, en wat voor eentje. Rousso, ook beter bekend als Lady Maverick, is een Frans-Amerikaanse pokerspeelster die al maar liefst vier miljoen dollar aan prijzengeld in haar bezit heeft. Ze staat erom bekend dat ze aan de tafel geen blad voor de mond neemt. Ze mocht door de jaren heen ook al opdraven met haar top pair in bikini in mannenmagazines als Maxim en GQ.

7. Jennifer Tilly (60 jaar)

Haar rol als lesbo-mafiosa in de film Bound uit 1996 van de gebroeders Wachowski, staat nog steeds in ons geheugen gegrift. Ondertussen bevindt deze actrice zich in de GILF-leeftijdscategorie, maar ze mag er nog steeds zijn. Naast het witte doek is ze ook al twintig jaar lang een geducht tegenstandster aan de pokertafel. Ze is de eerste speelster ooit die zowel een World Series of Poker bracelet,  een World Poker Tour-titel en een Academy Award nominatie op haar naam kon zetten.

6. Christina Lindley (35 jaar)

Deze blonde pokerbom uit Atlanta werd op haar veertiende ontdekt in een winkelcentrum door een fotograaf die haar vervolgens opgaf voor de Seventeen Magazine Cover Model wedstrijd. Dat was de start van een succesvolle modellencarrière met als hoogtepunt Playboy Model van de maand in maart 2009.

Naast dit alles houdt ze zich bezig met poker en dat legt haar geen windeieren. Haar grootste winstbedrag, van maar liefst 127.500 dollar, behaalde ze in 2010 bij het USA COOP No-Limit Hold´em toernooi, waar ze eerste werd. Maar dat bedrag is ondertussen aangegroeid tot maar liefst één miljoen dollar.

5. Charlotte Van Brabander (29 jaar)

Deze Vlaamse gamer, televisiepresentatrice en pokerspeelster heeft allang geen introductie meer nodig. De pokerbabe uit Aalter mocht zelfs destijds samen met haar zus de cover sieren van ons eigenste magazine. Ze wordt al januari 2011 gesponsord door pokergrootmacht PokerStars om de toernooien af te schuimen en is tevens zo ook de eerste Belgische vrouw die gesponsord wordt om te pokeren. 

4. Lauren Kling (33 jaar)

Als je online durft te spelen onder nickname ‘Supermodel’ kan je het beter ook waarmaken. Op dat vlak stelt miss Kling helemaal niet teleur. Het grappige is wel, dat ze pas een modellencontract kreeg aangeboden nadat ze gespot werd tijdens enkele pokertoernooien. Haar beste prestatie tot op heden is in het 2010 UltimateBet tournament, waar ze met 163.000 dollar aan de haal ging.

3. Melyssa Grace (36 jaar)

Aloha kroket! Deze dame uit Hawaii wordt beschouwd als één van de heetste pokerspeelsters op deze aardkloot. Geen wonder dat ze in 2011 en 2012 telkens de titel World Poker Tour Royal Flush Girl kreeg. Behalve pokeren verdient ze goed haar boterham als fashionmodel en als autocoureur. Zo is ze ook trotse eigenaar van een Bugatti Veyron. Jawadde!

2. Liv Boeree (35 jaar)

Oorspronkelijk afkomstig uit Kent in Engeland is Liv Boeree met meer dan 3.500.000 dollar aan verdiensten uit live toernooien een van de meest succesvolle vrouwelijke pokerspelers aller tijden. Ze heeft voorheen aan de Universiteit van Manchester gestudeerd en daar een eersteklas graad in astrofysica behaald, voor ze beroemd werd als model en als tv-presentatrice in tal van programma’s. In 2017 voegde ze een World Series-bracelet toe aan haar lijst van prestaties, door samen met Igor Kurganov het 10.000 dollar Tag Team Championship te winnen. 

1. Tatjana Pasalic (34 jaar)

Tatjana, geboren in Bosnië Herzegovina en daarna woonachtig in Kroatië, raakte geïnteresseerd in het pokerspel toen ze op haar negentiende verhuisde naar Denemarken. Sindsdien is ze bezeten door het spel. In mei 2011 sloot de pokerspeelster zich aan bij Team Bodog. Tegenwoordig is ze voornamelijk TV-host bij poker evenementen voor het pokerkanaal van Sky tv. Het was een weddenschap met haar vriend die er uiteindelijk voor zorgde dat ze in 2012 mee deed aan de WSOP in een zeer uitdagende catsuit. Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken dus, tenzij je beschikt over een full house.

 

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More