Dit zijn de 10 meest gegoogelde vragen over de liefdesdaad (foto’s)

We kennen allemaal het mopje “Ik gebruik geen google mijn vrouw weet alles”, maar is dat wel zo?

Met meer dan 500 miljoen zoekopdrachten per dag, betwijfelen we dat ten zeerste. De zoekmachine lijkt de Heilige Graal der Informatie geworden te zijn over te jaren heen.  Maar hoe betrouwbaar is alle deze info? Hoewel overheden Google kunnen dwingen tot het aanpassen van de algoritmes om nepnieuws en beledigende berichten te mijden, lost dit het grotere probleem niet op, namelijk dat van Google’s monopolie op de waarheid.

Bijna 64 procent van de ondervraagden van een recente enquête van het onderzoeksbureau Edelman gaf aan dat ze vertrouwen in de berichten die opduiken na het invoeren van zoekopdrachten. Maar heeft het zin om Google verantwoordelijk te houden voor alle incorrecte berichtgeving die het promoot, want de eindverantwoordelijkheid ligt tenslotte altijd bij de surfer zelf en zijn of haar goedgelovigheid?

Niettemin ging men eens op onderzoek uit om erachter te komen wat de meest gestelde vragen zijn op Google als het aankomt op stoeien tussen de lakens. Want de tijden zijn veranderd. Vroeger was de liefde bedrijven voor mannen een beetje zoals stofzuigen. Ze zetten ‘m aan, maken drie minuten lang veel geluid, zakken in elkaar en vinden dan dat hun vrouw heel blij moet zijn.

Maar die tijd is voorbij en vrouwen willen evenveel plezier als hun partners. Of Google daarvoor het ultieme redmiddel is, blijft de vraag, want ervaring is nog steeds de beste leermeester. Toch is het interessant ( en hilarisch) om te ontdekken wat ons het meeste bezighoudt op gebied van seksualiteit.

1

Image 1 of 10

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More