Dit zijn de 10 best verdienende dode beroemdheden van 2017

Inderdaad, men moet zelfs niet levend zijn om meer te verdienen dan u en ik. Forbes heeft even de inkomsten van dode beroemdheden berekend. Op de eerste plaats van beroemdheden die na hun dood nog het meeste geld binnenbrengen, staat Michael Jackson te pronken.

De acht jaar geleden overleden popster heeft dit jaar zo’n 65 miljoen euro verdiend. De erfgenamen van Jackson verdienden goed aan een nieuw greatest hits-album en een Cirque du Soleil-show in Las Vegas. Jackson bezit ook nog een deel van de muziekcatalogus van muziekmaatschappij EMI. De rechten zorgen er elk jaar voor dat er enkele miljoenen richting de Jacksons gaan.

Arnold Palmer, een voormalige professionele golfspeler, is de tweede dode die goed zijn geld verdiende dit jaar. Hij deed dit met frisdranken die zijn naam dragen. Dit alles bracht zo’n 34 miljoen euro op.

Op de derde plaats staat striptekenaar Charles Schulz, de tekenaar van o.a. Snoopy. Zijn strips leverden zo’n 32,6 miljoen euro op.

  1. Michael Jackson: 75 miljoen dollar
  2. Arnold Palmer: 40 miljoen dollar
  3. Charles Schulz: 38 miljoen dollar
  4. Elvis Presley: 35 miljoen dollar
  5. Bob Marley: 23 miljoen dollar
  6. Tom Petty: 20 miljoen dollar
  7. Prince: 18 miljoen dollar
  8. Dr. Seuss: 16 miljoen dollar
  9. John Lennon: 12 miljoen dollar
  10. Albert Einstein: 10 miljoen dollar
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More