Dit wordt het nieuwe K-3tje (video)

Velen voelen zich geroepen, doch weinigen zijn uitverkoren.

Het vertrek van Klaasje uit de meidengroep K-3 zet de deur open voor het herdefiniëren van het begrip ‘meidengroep’. Waarom geen jongen? In menig puberkamertje wordt nu luidop gedroomd van een carrière als K-3tje. Je hoeft zelfs niet eens blond, noch Hollands te zijn. Dries Van Langenhove had zo zijn bedenkingen bij deze nieuwe mogelijkheden. Hij schrijft het volgende stoute statement op zijn Facebook: “Wat denken jullie, wordt het een lesbische joodse uit Ethiopië of toch een non-binaire transgender moslim? Waar is de tijd naartoe dat ‘diversiteit’ nog betekende een rosse, een blonde en een zwartharige.”

Wat denken jullie, wordt het een lesbische joodse uit Ethiopië of toch een non-binaire transgender moslim? Waar is de tijd naartoe dat ‘diversiteit’ nog betekende een rosse, een blonde en een zwartharige.

Geplaatst door Dries Van Langenhove op Woensdag 10 februari 2021

Maar zo ver hoeft het allemaal niet te komen, wij vonden op TIkTok het nieuwe K-3tje. Verhulst, stop met zoeken, dit overtreft niemand.

@dinodaantiktokMIJN K3-AUDITIE-LIEDJE 😂 Dans mee en deel ‘m met je vrienden! 😂 #k3 #klaasje #auditie #comedy #voorjou #fyp

♬ origineel geluid – Dino Daan

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More