Dit wordt de tegenstander van Black Widow in haar eerste solofilm (foto)

Marvel Studios heeft een goedgevulde agenda voor de komende jaren met Phase 4.

Als we de geruchten mogen geloven, zal niemand minder dan Norman Osborn de grote nieuwe schurk worden die in de voetsporen van Thanos zal treden.  Maar hij wordt het type schurk dat stiekem achter de schermen zijn snode plannen zal smeden.

Gelukkig beschikt Marvel nog over genoeg andere slechteriken om het leven zuur te maken van haar superhelden. Scarlett Johansson schitterde al acht keer als heldin Natasha Romanoff alias Black Widow in het Marvel Cinematic Universe. Tot nu toe was ze altijd te zien in bijrollen, maar daar komt binnenkort verandering in.  

Tijdens het recente Comic Con werd medegedeeld dat haar eerste solofilm zich zal afspelen tussen Captain America: Civil War (2016) en Avengers: Infinity War (2018).

Ook de bad guy van dienst werd onthuld: Taskmaster.  Deze superschurk heeft de gave om de vechttechnieken van andere helden volledig te kopiëren. Hij studeerde criminologie om de misdaad aan te pakken, maar kwam er na het afstuderen achter dat er als crimineel veel meer te halen valt voor hem.

Op een verspreide poster van tekenaar Andy Park is ook al zijn uiterlijk vrijgegeven, inclusief schild. Welk personage of acteur achter het masker schuilgaat, moeten we zelf ontdekken in de film.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More