Dit wordt de nieuwe Kevin in de ‘Wonder Years’-reboot

We weten al een tijdje dat Hollywood volledig bankroet is op creatief vlak.

Vandaar ook dat elke serie of tv-reeks uit de jaren stilletjes terug vanonder het stof wordt gehaald met een geheel nieuwe cast. Maar wat deze series net zo populair en verrassend maakten, was dat ze uniek waren en perfect paste in de tijdsgeest van het moment.

We stellen dan ons ook serieuze vragen of de YouTube-, TikTok- en Netflix-generatie voldoende interesse heeft voor een reboot van de Wonder Years

Ruim 30  jaar geleden keek bijna elk gezin gezamenlijk naar deze hitserie. Een verhaal over de tiener Kevin Arnold, zijn familie, het buurmeisje Winnie Cooper waar hij gek was en zijn beste vriend Paul. Het was niet alleen het alledaagse, wat herkenbaar en daardoor meeslepend was. Nee, de serie had ook een kritische noot en zat vol verwijzingen naar actuele gebeurtenissen zoals de Vietnam-oorlog.

Elke episode werd aan elkaar verteld door een inmiddels volwassen Kevin die terugblikte op zijn jeugdjaren en zo zijn ‘wonderjaren’ met de kijker deelde.

Deze coming-of-age sitcom-reboot zal dezelfde verhaaltechniek gebruiken, maar deze keer staat een zwarte familie centraal, in dezelfde jaren waarin de Arnolds werden neergezet. De vraag is of het voor hen ook wonder years waren, of juist niet.

Fred Savage, die destijds de hoofdrol van Kevin Arnold speelde, gaat de proefuitzending regisseren en is tevens uitvoerend producent.

De twaalfjarige Elisha ‘EJ’ Williams zal de hoofdrol op zich nemen en dus de nieuwe ‘Kevin’ zijn. De rest van de cast bestaat uit Daniel Stern, Alley Mills, Jason Hervey, Josh Saviano, Dan Lauria, Danica McKellar en Olivia d’Abo.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More