Dit willen vrouwen graag horen tijdens het vrijen

Iets dat u waarschijnlijk niet verwacht had.

Allicht houdt u geen hele conversaties terwijl u van jetje geeft, maar toch zijn er bepaalde dingen die de dames wel leuk vinden om te horen. Forktip vroeg aan vijfduizend vrouwen wat de woorden of zinnen zijn die haar het meest opwinden in bed.

Op de derde plaats staat ‘Dat hij me vertelt hoeveel hij er van geniet’. De dames worden er opgewonden van als u haar vertelt hoe lekker u het wel vindt. Dat is niet echt verwonderlijk natuurlijk. Mannen willen immers ook graag bevestiging dat ze goed bezig zijn.

Op de tweede plaats: ‘Dat hij me vertelt hoe nauw ik ben’. Ook dat valt nog enigszins te rijmen. Wij horen ook graag hoe fantastisch we geschapen zijn. Dat zinnen als ‘In uw vliegtuighangar raak ik kant noch wal’ niet bepaald bevorderlijk zijn voor de voortgang van het liefdesspel, lijkt ons dan ook logisch.

Het antwoord dat met stip op de eerste plaats staat, verbaast ons wel een beetje. ‘Wanneer hij me vraagt hem daddy te noemen’. Echt waar, wij verzinnen dit niet. Als hu haar aanmaant u aan te spreken met daddy, daar worden de dames heel erg opgewonden van! Vanavond maar eens proberen?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More