Dit was het best verkopende pikante speeltje van 2020 (video)

Pikante speeltjes aanschaffen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld.

De tijd dat we het nog stiekem moesten doen, in een lange regenjas aan met hoed en bril in een obscuur winkeltje in een achterafsteeg, is allang voorbij. Dankzij het wereldwijde web hebben we geen last van deze taboesfeer en is je wildste fantasie slechts een muisklik verwijderd.

De Amerikaanse website Well+Good, gespecialiseerd in deze ondeugende speeltjes, heeft onlangs vrijgegeven welk plezierobject dit jaar vrijwel alle verkooprecords heeft gebroken. En die eer is weggelegd voor de Vibe van fabrikant Maude. De verkoop ging zelfs zo hard vorig jaar, dat hun webshop genoodzaakt was om de verkoop even een halt toe te roepen, zodat de voorraad weer kon bijgevuld worden.

De reden? Je raadt het al. Een lastig virusje dat rijmt op florona. De pandemie zorgde voor een wereldwijde verveling thuis. Veel single ladies die van een nood een deugd maakten en online op zoek gingen voor wat extra vertier.

“Een super moderne, gestroomlijnde, genderneutrale, kwalitatief hoogstaande vibrator. Unisex van vorm en van kleur. De meest minimalistische vibrator die er op de markt is. In de vorm van een slanke traan die uitloopt in een rond punt maar waarbij je bijna gegarandeerd binnen twee minuten een orgasme hebt.”, aldus CEO Éva Goicochea.

Dus mannen, jullie weten nog vlug wat aanschaffen mocht de vrouw des huizes toch niet zo content geweest zijn met die ovenwanten als kerstcadeau.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More