Dit was er allemaal fake in laatste seizoen ‘Temptation Island’ (video)

2.371

Rodanya en Demi verklappen enkele Temptation-geheimpjes.

Dat er hier en daar wat wordt bijgestuurd in een zogenaamde realityshow, daar schrikken we niet van. Maar volgens ex-deelneemsters Rodanya en Demi gaat dat ‘bijsturen’ wel redelijk ver.

Is het je bijvoorbeeld ook opgevallen dat ‘ons Milou’, in vergelijking met de andere deelneemsters, wel een erg grote kamer – met jacuzzi en al – had? Geen toeval: de productie ging ervan uit dat Milou de meeste kans had om vreemd te gaan, en die chique kamer moest daarvoor het perfecte decor zijn.

De kandidaten die kiezen met welke verleider/ verleidster ze op (dream)date gaan? Ook al fake: de productie bepaalt dat, en zij doen maar alsof ze kiezen.

In elke aflevering van ‘Temptation Island’ is er te zien hoe de kandidaten ontwaken. Ook dat is in scène gezet. Ze worden dus zogezegd wakker, wanneer ze in werkelijkheid al een tijdje op zijn.

De twee deelneemsters verklappen ook nog dat het eigenlijk aan de verleiders ligt dat er helemaal niet werd vreemdgegaan tijdens het laatste seizoen. Er was nogal veel onderlinge wrijving tussen de getatoeëerde spierbundels, wat de sfeer helemaal verziekte en waardoor de dames er helemaal geen goesting in hadden. Maar ook dat mocht natuurlijk niet aan de buitenwereld getoond worden.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur