Dit waren de tien meest bekeken vrouwelijke adult-sterren van 2018 (foto’s)

Onlangs maakten we nog bekend welke categorieën in het wereldje van het online vertier het meest verantwoordelijk waren voor plakkerige toetsenborden. 

Maar elke categorie, hoe stout of braaf ze ook mag zijn, heeft nood aan de opvulling van vleselijke aard. Dat is waar onderstaande tien dames blijkbaar in geschitterd hebben, aangezien hun oeuvre het meest bekeken werd dit jaar. In vergelijking met de top tien van vorig jaar, zijn er heel wat nieuwe gezichten die een yoghurt-gezichtsverzorging ondergingen. Gelukkig kan de trouwe kijker nog altijd rekeningen op oude rotsen in de branding, zoals Brandi Love, de ultieme ondeugende stiefmoeder.

Nadat ze paardensmoel genoemd werd door Donald Trump, had Stormy Daniels op Twitter gereageerd over de tekortkomingen van de Amerikaanse president. “Game on, kleine jongen,” schreef ze. Blijkbaar waren veel surfers geïnteresseerd naar het uithoudingsvermogen van deze merrie, aangezien Daniels plotseling in de top drie staat.

Ook opmerkelijk: hoewel de Libanese 25-jarige Mia Khalifa maar enkele maanden actief was in de volwassenen-industrie, blijkt ze maar niet weg te slaan uit de top tien. De nieuwe nummer één dit jaar is de Amerikaanse miss Rhoades. Nog maar amper tweeëntwintig en nu al verantwoordelijk voor miljoenen polskwetsuren. Met haar 1m60 bewijst ze toch dat een kleintje velen groot kunnen maken.

10. Nicole Aniston

Image 1 of 10

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More