Dit waren de tien heetste naaktscènes van 2019 (video)

Elk jaar stelt website Mr. Skin een lijstje op met de beste naaktscènes van het afgelopen jaar.  Dit zijn de winnaars van 2019.

Er zijn dit jaar weinig commerciële films of populaire series in het lijstje te bespeuren. Behalve Game of Thrones, dan. Veel naaktscènes komen uit de zogenaamde arthouse cinema waar minder mensen weet van hebben of van series die hier nog moeten uitkomen.

Alle fragmenten zijn gratis te bekijken op de website van Mr. Skin of op een zekere site die rijmt op KornClub

We geven hier alvast beneden de voorzet, aan jou om deze eens in je vrije tijd allemaal binnen te koppen.

10. Maisie Williams in Game of Thrones

Het laatste seizoen van Game of Thrones werd volledig de grond ingeboord door zowel fans als critici. Het politieke gekonkel in de achterkamertjes van kastelen, herbergen en bordelen moest plaatsmaken van hersenloze actie en onbegrijpelijke beslissingen van de hoofdpersonages. Een petitie online eiste zelfs dat het seizoen opnieuw gemaakt moest worden, maar dan met ‘competente schrijvers’.  Gelukkig waren er toch enkele lichtpuntjes. Bijvoorbeeld deze twee van actrice Maisie Williams. Kleine meisjes worden groot, ook in Winterfell.

9. Emma Stone in The Favourite

Kijken naar het pracht en praal aan het paleis van de Engelse Queen Anne rond 1700 klinkt saai op papier, maar is op film ontzettend vermakelijk. Dit dankzij drie topactrices in de hoofdrol: Olivia Colman, Emma Stone en Rachel Weisz. De kostuums, de pruiken, de bombastisch gevulde eettafels, de slow motion-beelden hier en daar, een ware lust voor de liefhebbers. Mr. Skin had dan weer meer oog voor Emma haar ‘steentjes’.

8. Lady GaGa in A Star is Born

In deze film laat de zangeres inderdaad zien dat ze born this way is. Voor haar rol als Ally in A Star Is Born, onderging Lady Gaga dan ook een mega-transformatie. De zangeres is bijna onherkenbaar, zonder al die rare make-up oogt ze meer als een aardse vrouw. Een stevige aantrekkelijke vrouw als we ons mogen baseren op de grijns van Bradley Cooper hier beneden.

7. Amber Heard in London Fields

Deze rol leverde Amber Heard een razzie nominatie op. Niet echt om op trots te zijn. Ook de film werd slecht ontvangen en behaalde een zeldzame 0%-score op Rotten Tomatoes. De film had de een na slechtste opening ooit voor een Amerikaanse film die werd uitgebracht in meer dan 600 bioscopen. Gelukkig krijgen de twee razzies van Heard een 100% score van de gehele P-redactie.

6. Alison Brie in GLOW

De Netflixserie GLOW, over worstelende vrouwen, is geschreven door de makers van Orange is the New Black, dus je weet meteen wat te verwachten. Vechtende vrouwen in strakke outfits. Soms ook in géén outfits. Zoals actrice Alison Brie soms duidelijk aantoont.

5. Kelli Berglund in Now Apocalypse

Now Apocalypse volgt Ulysses en zijn vrienden Carly, Ford en Severine op hun zoektocht naar geld, roem en liefde. Deze nieuwe komedie van Starz onderzoekt de identiteit en seksualiteit tijdens het navigeren door de vaak vreemde en uitdagende stad Los Angeles. En dat er nogal genavigeerd werd, bewees actrice Kelli Berglund in volle glorie.

4. Cara Delevingne in Carnival Row

Cara Delevingne als een vogelende elf, het klinkt als een bizarre fantasie maar toch laat ze de vleugels wijd spreiden in Carnival Row. De serie volgt namelijk mythologische wezens die als immigranten naar een stad gaan. Hun thuislanden zijn overvallen door keizerrijken van buitenaf. In de serie is Orlando Bloom als een menselijk detective te zien en Cara Delevigne als een gevluchte fee. Samen geeft dat uiteraard vonken.

3. Margaret Qualley in Donnybrook

Rommelige film met een paar actiescènes, alles is rauw en grauw gefilmd wat deze film zo somber maakt. Gelukkig zijn er de ‘zonnestralen’ van actrice Margaret Qualley om de boel wat op te fleuren. Margaret is trouwens in het echte leven de dochter van niemand minder dan Andie MacDowell, die je wellicht nog kent van Sex, Lies, and Videotape, Green Card en Four Weddings and a Funeral.

2. Kate Mara and Ellen Page in My Days of Mercy

Twee voor de prijs van één. De zussen Lucy en Martha Morrow wonen regelmatig executies bij waar ze de mening delen de doodstraf af te schaffen. Op een dergelijk moment ziet Lucy Mercy, dochter van een politieagent wiens partner is gedood. De dader staat op het punt een dodelijke injectie te krijgen en Mercy is aanwezig om gerechtigheid te zien geschieden. De twee vrouwen delen gauw een diepe band.

1. Sydney Sweeney in Euphoria

In de top HBO serie Euphoria zien we in het eerste seizoen hoe Sydney Sweeney een reeks nagemaakte fappening-foto’s maakt van zichzelf. Het zijn naaktfoto’s die daarna zogenaamd gelekt of gehacked werden en zo op het internet belandden. Daarvoor gebruikte ze geen body double en aan onderstaande foto te zien, had ze die ook niet nodig.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More