Dit waren de mooiste landschapsfoto’s van 2017

SkyPixel is de grootste online luchtfotografiecommunity ter wereld en organiseert samen met dronefabrikant DJI een heuse luchtfotografiewedstrijd. De hoofdprijs van de wedstrijd is een DJI Phantom 4.

Dronefotografie heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen en veel professionals en hobbyisten doen het. Fotograferen vanuit de lucht geeft een compleet nieuw standpunt en biedt talloze nieuwe mogelijkheden.  Lang duurde het dan ook niet vooraleer er een wedstrijd aan gekoppeld werd. In het totaal werden ruim 44.000 foto’s ingestuurd uit 141 landen.

Er vielen prijzen te rapen in allerlei categorieën, gaande van landschap, portret en verhaal. De Franse fotograaf Florian Ledoux gaat er dit jaar vandoor met de hoofdprijs. Hij slaagde erin een ijsbeer vast te leggen die over het blauwe water naar het volgende stuk ijs springt. Laten we u dan ook niet meer vervelen met letters, maar trakteren op prachtige beelden. 

1

Image 1 of 13

2017 SkyPixel photo of the year: Above the Polar Bear

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More