Dit waren de 10 populairste Instagram-posts van 2020 (foto’s)

Nog een klein weekje en we schuiven 2020 voorgoed onder onze deurmat.

Een jaartje dat we ons binnen enkele decennia nog zullen herinneren. Het heeft ook duidelijk gemaakt in welke mate social media-applicaties van elkaar verschillen. De top tien van hun meest gelikete of bekeken post van het jaar kan inhoudelijk niet meer van elkaar verschillen.

Terwijl TikTok een plezante top tien heeft van hersenloos vermaak, lijken de toptweets op Twitter eerder politiek gericht te zijn, met de overwinning van Joe Biden op kop.

In tegenstelling tot andere jaren, bleken de populairste foto’s op Instagram deze keer eens geen duckface’s te zijn van een of andere Kardashian of een foto van ei, maar serieuze eer betonen. 

Niet alleen aan de overleden Black Panther-acteur Chadwick Boseman, maar ook aan bekende sportfiguren als Diego Maradona en Kobe Bryant. Geen wonder als je ziet dat iemand als Christiano Ronaldo maar liefst 248 miljoen volgers heeft op Instagram. Helaas kunnen we niet onderuit aan de onverklaarbare populariteit van internetbekendheid Kylie Jenner, met een even grote persoonlijkheid als een Tibetaanse berggeit.

Onder een top tien van populairste Instagram-posts van 2020. De  ‘He’s backbitches‘ post van Conner Rousseau over meester Vandenbroucke werd weer schandelijk over het hoofd gezien.

10. Kylie Jenner-14.2 miljoen likes

Image 1 of 10

 
 
 
 
 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More