Dit vloekend opgewonden peperkoeken ventje wil je echt niet in je kerstboom (video)

Je ziet ze in veel kerstkraampjes en in de film Shrek speelt zelfs een levend exemplaar mee: schattige peperkoeken mannetjes, ook wel bekend als de Gingerbread Man.

Het personage is afkomstig uit een sprookje waarin de peperkoekman uit een oven ontsnapt, aan diverse achtervolgers weet te ontkomen en uiteindelijk opgegeten wordt door een slimme vos. Volgens de auteur van het verhaal, wiens identiteit onbekend is, hoorde hij het verhaal van een dienstmeid die het weer van een oude dame heeft gehoord in haar kindertijd, dus god weet hoe oud dit verhaal is.

We betwijfelen wel ten zeerste of dat sprookjesfiguur even grofgebekt was als deze Dirty Talking Gingerbread Man Christmas Tree Ornament. Het feit dat er al een waarschuwing op de verpakking staat dat het geen speelgoed is voor kinderen, zegt genoeg. Even in het popje knijpen en je gasten aan tafel aanhoren de meest schunnige opmerkingen. Gaande van “Wanna lick?” tot “I got your North Pole right here!” Let vooral op de, euhm, goedgeplaatste kerstmuts en oorwarmers van onze Gingy.

Voor slechts 14 euro is het ijs meteen gebroken op elk kerstfeestje.

Of hoe ga je van “Ho, ho, ho!” naar “Heh, heh, heh!”.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More