Dit vinden we het belangrijkst aan een smartphone

De beste camera, de snelheid, gezichtsherkenning of de gezondheids-apps? Bij Apple en Samsung proberen ze steeds weer uit te pakken met de nieuwste technologische snufjes. Maar daar zitten we allemaal niet op te wachten, zo blijkt uit een nieuw onderzoek. We willen maar één ding: betere batterijen.

De onderzoekers van Morning Consult vroegen afgelopen maand aan zo’n 1.900 Amerikanen wat zij het belangrijkste vinden aan een smartphone wanneer, ze een nieuwe zouden aanschaffen. En zo’n vijfennegentig procent gaf aan dat ze een goede batterij het belangrijkst vinden. Ze willen een toestel dat ze niet constant hoeven op te laden. Verder moesten de toestellen vooral makkelijk in gebruik zijn en is de opslagcapaciteit van groot belang.

Hieronder krijg je een overzicht van de belangrijkste en de minst belangrijke zaken van een smartphone. Komaan Apple en Samsung: wie komt er met een batterij op de proppen die langer dan vierentwintig uur meegaat?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More