Dit vinden vrouwen echt van borsthaar

De zomer komt er aan en dan durven we al eens wat meer bloot vel laten zien. Sommige mannen hebben een stevige bos haar op hun borstkast en andere moeten het dan weer met vijf sprietjes doen. Enkele onderzoekers in Australië vonden dat het tijd werd om te onderzoeken wat vrouwen nu opwindend vinden: wel of geen borsthaar.

De onderzoekers lieten borstkassen met verschillende hoeveelheden lichaamshaar zien aan verschillende dames. Eerst kregen ze behaarde torso’s te zien en daarna de geschoren versie. De vrouwen konden de mannen met een beetje lichaamshaar het beste smaken. Daarna verkozen ze mannen die volledig gladgeschoren zijn en mannen met heel weinig lichaamshaar. Pas als laatste verkozen ze mannen met gemiddeld tot veel haar.

De vrouwen gaven aan dat een beetje lichaamshaar een teken van mannelijkheid is. Mannen die een stevige bos haar hebben kwamen bij de vrouwen agressief of dominant over.

Ook enkele jaren geleden werd een soortgelijk onderzoek uitgevoerd. Toen stond de compleet haarloze bast nog met stip op nummer één. De onderzoekers gaan ervan uit dat de dames nu een klein beetje haar verkiezen, omdat baarden erg in trek zijn tegenwoordig.

Mocht je jezelf dit nog afvragen: geen enkele vrouw wist een stevige haardos op de rug te appreciëren.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More