Dit tussendoortje doet wonderen voor je spermakwaliteit

Ben je één van die hysterische mensen die momenteel met volle winkelkarren doorheen de supermarkt raast in het geval een zeker virus ons doet opsluiten binnen de muren van ons eigen huis?

Vergeet dan zeker niet tussen het hamsteren door een rek noten te plunderen. Want dan kan er negen maanden na de quarantaineperiode wel eens een heuglijk wonder gebeuren.

Onderzoekers van de Universitat Rovira i Virgili in Spanje concludeerden namelijk tijdens een studie dat het eten van twee handjes noten zorgt voor een verbeterde kwaliteit van je zaadcellen en de hoeveelheid (14% toename), beweeglijkheid (6%), snelheid (4%), vorm en afmeting (1%) ervan.

Vruchtbaarheidsexperten bekeken het zaad van 119 gezonde mannen voor en na  een experiment waarbij de helft van de mannen gedurende 14 weken 60 gram gemengde noten aten. Niet de geroosterde of gezouten ongezonde soort, maar onbewerkte hazelnoten, amandelen en walnoten. De mannen met noten hadden opmerkelijk een grotere aanmaak van spermacellen dan zij zonder in hun dieet.

Omega-3 en anti-oxidanten zijn goed voor de vruchtbaarheid en die zitten namelijk volop in noten. 

Dus dames met een kinderwens, jullie weten wat doen: een vent zoeken met noten in zijn lijf!

 

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More