Dit tropisch resort is de definitie van paradijs op aarde (video)

De zomervakantie loopt stilletjes op zijn einde en we dromen al weg van de volgende reis, weg van alle drukte, stress en achterlijke commentaren op HLN.be.

Mogen we dan zo vrij zijn een van de weinige verborgen pareltjes aan te bieden die onze overbevolkte planeet nog rijk is? Kleinschalig en charmant, helemaal in harmonie met haar natuurlijke omgeving.  Dat is de beschrijving die het beste past bij het Le Taha’a Island Resort op het tropische Taha’a eiland op Frans-Polynesië.

Alle 57 suites en villa’s in het hotel zijn ingericht in de typisch Polynesische stijl.  Puur en authentiek met strooien daken, heel veel bamboe, exotische houtsoorten, stenen en koralen.  Je hebt de keuze uit één van de vijfenveertig suites boven de lagune, tien beach villa’s op het parelwitte zandstrand of twee royal beach villa’s voor dat extra beetje meer.

Alle suites en villa’s beschikken over alle comfort die je maar kan inbeelden en ’s avonds kan je genieten van de prachtigste zonsondergang denkbaar. Elke morgen kan je vanaf het terras van je suite boven het heldere water een verfrissende duik nemen en al snorkelend het prachtige koraalrif met zijn bewoners ontdekken, die in alle waarschijnlijkheid ’s avonds op je bord belanden, daar het resort enkel met de verste ingrediënten werkt.

Het ultieme paradijs dus, tenzij je last hebt van een vanille-allergie. Maar liefst 70% van de totale vanille uit Frans-Polynesië op Taha’a wordt verbouwd.

De goedkoopste suite start al vanaf 425 euro per persoon per nacht. Aardig wat geld, maar wie wilt nu eigenlijk de rijkste van het kerkhof worden?

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More