Dit toestel duidt met laser aan waar muggen zich schuilhouden (video)

839

Laat het kleine gestalte van dit irritant beestje je niet misleiden, de mug is wel degelijk de dodelijkste jager aller tijden.

Het perfecte wapen om deze vervelende bloedzuiger naar de eeuwige jachtvelden te schieten, kan je hier aankopen. Dan is het enkel nog kwestie van de mug te lokaliseren, want soms lijkt het alsof ze over dezelfde camouflagetechnieken beschikt als een Klingon-ruimteschip.

Maar binnenkort strijd je in de slaapkamer met gelijke wapens, want een Israëlisch bedrijf heeft een lasersysteem ontwikkeld dat op zoek gaat naar vervelende muggen in huis.  Ja, je leest het goed… frickin’ lasers!

Het toestel heeft de naam Bzigo gekregen en zal bij elke vondst tevens een notificatie op je telefoon sturen, zodat je alvast een tijdschrift kan beginnen op te rollen.

Perfectie bestaat niet (tenzij je op de P-redactie werkt), want deze uitvinding heeft een groot nadeel.

Het kan namelijk alleen muggen vinden die op het plafond gaan zitten. Volgens de maker scan je met de Bzigo het hele plafond van de kamer als je hem in een van de hoeken zet. Mits een verkoopsucces kunnen de muren ook wel eens deel uitmaken van een duurdere upgrade.

Dit handig apparaatje komt in 2021 op de markt voor 150 euro. Wil je zeker weten dat je er als eerste bij bent? Voor bijna 7 euro kun je er nu al één reserveren.

Nu nog een toestel dat je waarschuwt voor de komst van de schoonmoeder en je stulpje is weldra stressvrij.

 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur