Dit nachttafeltje is het perfecte wapen tegen ongewenste nachtelijke bezoekers (video)

Een nachttafel is niet enkel geschikt als praktische opberger. Het geeft ook een persoonlijke toets aan je slaapkamerinterieur wanneer je er een leuke vaas of fotokader op neerzet. 

Het slaapkamermeubel van Self Defense Night Stand is nog een tikkeltje meer. Want zodra je vermoedt dat er ’s nachts onraad is in je woonst, beschik je in een mum van tijd over twee verdedigingswapens. Het bezit van vuurwapens is in principe verboden in België, maar jezelf verdedigen tegen inbrekers met een stevige knuppel kan ook wonderen doen.

Dat is precies wat deze nachttafel is: een camouflage voor een schild en honkbalknuppel. Of het iets uithaalt weten we niet, maar het komt in ieder geval stoerder over dan wanneer je slaapdronken pakweg de tampons van vrouwlief vastgrijpt om nachtelijke bezoekers aan te vallen.

Je kan het meubelstuk online bestellen, of je kan zoals deze Handige Harry beneden zelf eentje in elkaar knutselen. Van een one night stand gesproken!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More