Dit luxueus Nikon-fototoestel levert altijd gouden plaatjes op (foto)

Het luxueuze merk Brikk, gevestigd in Los Angeles, heeft voornamelijk naam verworden door high-class gepersonaliseerde iPhones en andere technologische producten steeds met een laag van 24K goud te voorzien.

Zo gingen ze al lopen met de eer van duurste Playstation controller ooit. Voeg daar nu maar ook deze D-SLR-camera met professionele Nikon-technologie aan toe. De gerenomeerde AF-S NIKKOR 14–24mm f/2.8G ED lens levert niet alleen uitzonderlijke scherpte en dekking op, maar de jongens en meisjes van Brikk wikkelden het ook nog eens in een gouden laagje, afgewerkt met de zeer duurzame roggeleder.

Er bestaan maar 77 exemplaren van deze gouden versie en er is maar liefst een jaar onderzoek en productietijd voor nodig geweest om het originele fototoestel volledig te strippen en een blinkend omhulsel te geven. Wanneer je 55.000 euro te veil hebt voor deze peperdure camera, krijg je er ook een 24K gouden koffer bij. Kwestie van nog meer op te vallen.

Een exemplaar bestellen doe je hier

Hij: ‘Je bent goud waard.’ Zij : ‘Ah, dank je voor het compliment, schat!’ Hij: ‘Ik had tegen mijn camera.’

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More