Dit keer kickt paus op deze rondborstige deerne (foto’s)

Nu flikt-ie het alweer, de snoeper. Zo’n geestelijke is uiteindelijk ook maar een ouwe bok die weleens een groen blaadje lust, toch?

Het was vorige maand nog in het nieuws: de paus had een ‘like’ geplaatst onder een foto van een Instagram-babe met niet al te veel om het lijf. Het Vaticaan liet onderzoeken hoe de like van de paus daar in, euh, godsnaam had kunnen verschijnen en wie daar precies verantwoordelijk voor was: de paus beheert zijn Instagram immers niet (alleen).

Of dat onderzoek ondertussen al afgerond is, en of het wat heeft opgeleverd, weten we niet. Maar wel dit: Zijne G3iligheid heeft alweer toegeslagen.

Dit keer had de rakker de rondborstige Margot Foxx in het vizier, een model dat haar Instagram vooral gebruikt om haar iets pikantere OnlyFans te promoten. Nadat een van haar volgers opmerkte dat ze een like had van the pope, zette ze haar Instagram privé om niet al te veel aandacht te trekken.

Of het Vaticaan een nieuw onderzoek zal instellen, deze bij de andere voegen of negeren, is op dit moment niet bekend.

Onder enkele plaatjes van Margot Foxx.

1

Image 1 of 9

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More