Dit is wellicht het naaktste reclamespotje ooit (video)

Waar is de tijd dat we nog verplicht waren een reeks eeuwigdurende reclameblokken te slikken?

Met uitgesteld kijken en streamingdiensten, lijkt het voor vele bedrijven een ware uitdaging geworden om de consument te bereiken. Gelukkig is er nog steeds de gouden regel in de marketingwereld : “een beetje naakt doet wonderen.”

Kijk maar eens hoe het IJslandse telecommunicatiebedrijf NOVA het geflikt heeft om de kijker weg te houden van de fast forward-knop. Want met een inwonersaantal van amper 365.000 moet je al inventief uit de hoek komen om op te vallen in de huiskamer.

NOVA wil graag abonnementen voor smartwatches aan de man en vrouw brengen. In hun reclamespotje ijveren ze dan ook voor een droomwereld waar je bevrijd bent van die verdomd verslavende smartphone. Dit dankzij – ironisch genoeg – een ander stukje verslavende technologie om je pols.

De commercial toont mensen van alle leeftijden in hun Adams- en evakostuum met tepels, hard genoeg om een oog uit te steken.

“Elk type lichaam verdient respect.  Onze lichamen komen in allerlei vormen en we moeten niet beschaamd zijn om dat te verbergen.”, aldus de bedenkers van het spotje.

Origineel wel, maar hopelijk brengt het Donald Muylle niet op ideeën. 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More