Dit is wellicht de strafste designerwiet ooit (video)

Moon Rocks klinkt bekend in de oren van de meeste cannabis-experts. Het zijn standaard cannabis-toppen die bedekt worden met een of andere olie en daarna worden gedipt in een dikke laag kief (cannabis-concentraat). Met andere woorden: stop een Moon Rock in uw pijp en u waant zich meteen Neil Armstrong.

De cannabisplant bevat bijna vijfhonderd chemische stoffen, maar het bestanddeel waar het voornamelijk om gaat wordt kortweg THC genoemd, voluit: delta-9-tetrahydrocannabinol. Terwijl de Moon Rocks een THC gehalte hebben van 15 procent, gaan de Moon Rocks Ice nog een stapje verder met 99 procent pure THC.

Potente toppen overgoten met hasjolie en dan nog eens gepaneerd met een dikke ijslaag van bijna honderd procent pure THC-kristallen. Sterker kan wiet haast niet worden. ‘The Strongest Bud In The Galaxy‘, zoals de Amerikanen zeggen. 

Of het echt gezond is voor uw mentale toestand durven we niet zeggen, maar u moet alvast niet meer wachten tot Elon Musk zijn ruimtetoerisme van de grond komt.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More