Dit is wat Kayne West echt belangrijk vindt

Scheiding Kardashian en West onafwendbaar.

Hoe kunnen twee onbelangrijke mensen zo belangrijk zijn, dat ze telkens opnieuw het wereldnieuws halen? Het antwoord is eenvoudig: de macht van het getal. Miljoenen mensen willen nu eenmaal weten wanneer en hoe Kim op de pot zit, of niet op de pot zit, of naast de post pist. Dat niveau dus. Groot is het gefluisterde nieuws dat het huwelijk van Kim en Kayne is gestrand. Ze zouden zelfs niet eens meer onder één dak slapen. Erger nog, Kim is al gespot zonder trouwring. Als dat geen bewijs is!

Maar hét bewijs dat Kim en gekke Kayne verleden tijd zijn, is het feit dat hij zijn spullen uit de echtelijke woning haalt. En niet zomaar wat spullen, zijn allerbelangrijkste: zijn sneakers. Een ‘ingewijde’ vertelde aan de ‘New York Post’ dat de rapper onlangs meer dan vijfhonderd paar sneakers heeft meegenomen. Wie zulke levensnoodzakelijke spullen deporteert, is duidelijk van plan om niet meer weer te keren! Toch?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More